Dominique Poppe GCV
Meersstraat nr 13
9820 Melsen Merelbeke
Tel 09/384.20.09
Gsm 0495/18.20.09

info@dominiqueinteriors.be

Designed by:
SPELEERS ICT

GOUDLEDER & LEDER

Als agent van de firma Lutson kunnen wij u een unieke en exclusieve lederen artikelen voorstellen. Deze artikelen zijn te verkrijgen in alle mogelijke kleuren, afgestemd op uw interieur.

Goudlederen panelen kunnen verwerkt worden voor het decoreren van muren of muurdelen, het garnieren van stoelen en ander meubilair. De kleuren in de verschillende patronen kunnen aangepast worden aan uw interieur, alles wordt manueel ingeschilderd met olieverven en afgewerkt met de nodige patines of vernissen.

Verder kunnen wij u helpen bij het allerhande bureelmateriaal ( ganse van een sous-main, pennenhouder tot vuilbakje)  bekleed met leder, voorzien van de nodige ornamenten en in reliëf gezette logo's en/of uw initialen. Hier opnieuw wordt er enkel op bestelling gewerkt en worden de producten afgeleverd in het door uw gevraagde kleur.

 MEUBILAIR

Voor het ontwerp van een tafel, bibliotheek, kamer, keuken badkamer, dressing, openhaard wand en andere kan u ook bij ons terecht. Een jarenlange samenwerking met uitmuntende vakmensen stelt ons in staat om voor uw maatwerk te realiseren volgens uw wensen of het nu massief hout is, lakwerk of fineer wij kunnen alles op maat en volgens uw wensen uitvoeren.

 

Foto's Goudleder & leder

 

Foto's Meubilair